Menu

Baterii ieftine pentru mașini: Lucru semnificativ de păstrat în minte înainte de a cumpăra una

Va confruntati cu probleme cu bateria actuală a mașinii? Ei bine, atunci este timpul să-l înlocuiți cu o baterie auto potrivita. Puteți merge cu ușurință la magazinul online pentru a cumpăra o baterie auto. Totuși, selectarea celei potrivite poate fi o sarcină descurajantă. Pentru a vă ajuta, prezentam mai jos cativa factori pe care trebuie să luați în considerare să alegeți bateria perfectă pentru mașina iubită.

Pentru a face procesul de cumpărare usor, Bateriile auto ieftine sunt împărțite în dimensiuni, care indică lungimea, lățimea și înălțimea acestuia. Puteți verifica manualul producatorului sau puteți consulta un mecanic despre dimensiunea bateriei care va fi potrivită pentru mașina dvs. și apoi puteți compara bateriile. Asigurați-vă că bateria pe care o alegeți se încadrează perfect în tava bateriei, asigurând-o și prevenind deteriorarea cauzată de vibrații.

La fel ca și alte produse pe care le cumpărăm, este esențial să ne asigurăm că bateria este de asemenea noua. Prospețimea sa este indicată printr-un cod al bateriei care constă dintr-o literă care reprezintă luna și numărul, care reprezintă anul de fabricație. Așadar, căutați o baterie care nu este mai veche de șase luni de la data fabricației.

Un alt lucru la care trebuie să acordați atenție este capacitatea de rezervă a bateriei, care se referă la perioada de timp în care bateria poate funcționa pe cont propriu, fără motor și înainte de descărcare. O baterie cu capacitate de rezervă ridicată vă poate ajuta mașina în situații grele, cum ar fi un motor neconform, defectarea alternatorului și lăsarea accidentală a luminilor.

Baterii auto București vin în două versiuni, adică întreținerea redusă și tipul fără întreținere. Sigilat și electrolitul lichid funcționează pe tot parcursul, bateria fără întreținere nu are nevoie de înlocuire. Astfel de baterii nu sunt sigilate cu capace care vă permit să adăugați apă distilată ocazional.

Este foarte recomandat să alegeți întotdeauna o baterie care vine cu o perioadă de garanție. În acest fel, vă puteți păstra investiția protejată în cazul în care ceva nu va trece de la capăt. Perioada de garanție permite rambursarea parțială a sumei de achiziție a bateriei pentru o perioadă limitată de timp.

În timp ce parcurgeți bateriile auto online, consultați specificațiile sau detaliile produsului pentru a ști despre amperi-oră (Ah). Acesta arată câtă energie electrică poate stoca bateria. Cu cât este mai mare Ah, bateria va putea menține o încărcare timp îndelungat, astfel încât șansele ca bateria să funcționeze va fi mai mică.

Dacă ați cumpărat vreodată o baterie auto înainte și ați cauta Baterii auto cu montaj la domiciliu, atunci trebuie să folosiți experiența dvs. trecută pentru a lua o decizie mai bună și mai informată. Dacă nu, acordați atenție bateriei pe care o aveți în prezent. Dacă a funcționat bine timp îndelungat, fără probleme, știți ce baterie auto trebuie să cumpărați.

Pentru mai multe informatii : - Baterii Auto Bucuresti

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.